Med Simple Infobric Reader kan du registrere kort på din arbeidsplass ved hjelp av en USB-kortleser. Slik installerer du programvaren:

Installasjon av Simple Infobric Reader

Simple Infobric Reader fungerer i Windows 7, 8, 10 og 11 (64-bit og 32-bit). Hvis du jobber via et eksternt skrivebord (f.eks. via Citrix), må du kjøre installasjonen på din lokale datamaskin i stedet.

1. Last ned:

Simple Infobric Reader 2.35

2. Installer programvaren. Merk at en installasjon krever administratorrettigheter. Hvis du ikke har dette, kontakt din IT-support
  3. Start kortleserprogrammet ved å klikke på Start-menyen og søk etter Infobric SIR.
  4. Koble kortleseren til datamaskinen. Hvis du har en bærbar datamaskin med dokkingstasjon, kobler du leseren direkte til datamaskinen
  5. Det kan ta opptil ett minutt før programmet får kontakt med leseren.
  6. Når leseren er tilkoblet, er du klar til å lese inn kort.

Finner ikke programmet leseren? Da må du kanskje også installere en driver.

Installasjon av drivrutin

I de fleste tilfeller vil en driver bli installert automatisk og Simple Infobric Reader vil da kobles til USB-leseren din. I annet tilfelle kan du installere en driver manuelt. Se i listen nedenfor for å finne riktig driver. Kontroller modellbetegnelsen som står på baksiden.

Omnikey 5421

Drivrutin för Omnikey 5421

Driveren er tilpasset Windows 8, 10 og 11 (64-bit), som de fleste benytter. For en annen type system, velg fra denne listen:

Omnikey 5422

Drivrutin för Omnikey 5422

Driveren er tilpasset Windows 8, 10 og 11 (64-bit), som de fleste bruker. For en annen type system, velg fra denne listen:

Omnikey 5321

Drivrutin för Omnikey 5321

Driveren er tilpasset Windows 8, 10 og 11 (64-bit), som de fleste bruker. For en annen type system, velg fra denne listen:

Profilic PCR310

Drivrutin för Profilic PCR310

Driveren er tilpasset Windows 7, 8, 10 og 11 (64-bit og 32-bit).